Jucati » Jocuri de Indemanare » Reacţie în Lanţ » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Acest joc vă va ţine cu sufletul la gură timp îndelungat. La început poate părea uşor însă ca întotdeauna aparenţele pot fi înşelătoare. Încercaţi să faceţi să determinaţi explozia şi să detonaţi toate baloanele colorate.

Boomshine este un joc de puzzle dezarmant de simplu care vă va captiva ore în şir. Deşi uşor de jucat, jocul nu este chiar atât de uşor de controlat - în special, nivelurile mai dificile de la final. Totuşi, cu puţin antrenament, cu siguranţă vă veţi înscrie numele în diversele clasamente Boomshine ale celor mai bune jocuri flash online.
Desigur, originalul Boomshine este excelent, dar dacă vă doriţi o altă provocare după ce aţi depăşit-o pe prima, vă recomandăm să încercaţi Skunk Blaster pentru şi mai mult divertisment. Jocul flash este similar cu Boomshine şi are 10 niveluri unice şi foarte provocatoare. Aveţi abilităţile necesare pentru a ajunge la ecranul final? Şi nu uitaţi Bombs 3, în care utilizaţi mouse-ul pentru a deplasa şi detona bombele pentru a depăşi nivelul. Acesta este un alt joc flash excelent, similar cu Boomshine. Fie că jucaţi jocul video original sau încercaţi una dintre variantele oferite de noi, credem că veţi avea o experienţă plăcută - la propriu! Acest joc nu se adresează tuturor, ci jucătorilor înrăiţi cărora le plac provocările şi îşi doresc ceva nou. Este o opţiune excelentă pentru jocul online.