Jucati » Jocuri de Aventura » Garfield
8.1 / 10 - 4961

Garfield

Garfield trebuie să fie cel mai amuzant motan din lume. Câte pisici poţi spune că urăsc zilele de luni atât de mult, dar au o astfel de dragoste pentru lasagna. Aici aveţi posibilitatea să îl îmbrăcaţi pe Garfield, să jucaţi ping-pong cu el sau să-l ajutaţi să-şi prindă lasagna iubită. Bucuraţi-vă de aceste jocuri cu acest motan grozav!

Cunoaşteţi o pisică grasă căreia îi plac lasagna şi somnul? Dacă sunteţi un fan al pisicii tărcate portocalii, veţi îndrăgi colecţia noastră de jocuri Flash Garfield. Cea mai bună parte este că toate acesta pot fi jucate gratuit online. Nu trebuie să cheltuiţi o mulţime de bani pentru a vă bucura de fanteziile motanului gras. Nu vă faceţi griji, s-ar putea să vedeţi unele dintre celelalte personaje din celebrele benzi desenate şi desene animate.

În Schimbare de ţinute pentru Garfield îl puteţi îmbrăca pe Garfield oricum doriţi! După cum vă puteţi imagina, acest lucru poate fi destul de distractiv. Daca doriţi ceva diferit, încercaţi Garfield 2, care oferă mai multă aventură şi un mod de joc diferit. În cele din urmă, credem că s-ar putea să vă placă şi Goana după mâncare a lui Garfield, care este un joc cu mâncare. Ştiţi cât de mult îi place motanului Garfield mâncarea! Indiferent de jocul Flash Garfield pe care decideţi să-l jucaţi, credem că vă veţi distra. Nimic nu se compară cu a putea fi celebra pisică portocalie. Cu mai multe tipuri de joc, avem ceva pentru toată lumea. În timp ce unele sunt orientate spre jucători tineri, această pisică este îndrăgită de oameni de toate vârstele. Credem că vă veţi îndrăgosti din nou de el, atunci când jucaţi.