Jucati » Jocuri Clasice
8.2 / 10 - 5802

Jocuri Clasice

Acesta este cel mai bun loc pentru jocuri clasice. Dacă sunteţi născuţi în anii '80, probabil aţi jucat [tag 137] şi [tag 174]. Aici găsiţi şi jocuri clasice mai recente precum [tag 203] şi [tag 106]. Aceste jocuri vă vor ajuta cu siguranţă să călătoriţi înapoi în timp!

Aţi copilărit în anii ’80 sau ’90? Dacă răspunsul este da, în calitate de membru al generaţiei consolă, o să apreciaţi colecţia noastră de jocuri video clasice. Aspectul cel mai interesant este că puteţi juca gratuit aceste jocuri flash fără a fi nevoiţi să cheltuiţi mulţi bani pentru un joc arcade sau să achiziţionaţi o consolă. Avem aici tot ceea ce vă trebuie.
Vă oferim o varietate de jocuri de la Space Invaders la Breakout şi multe altele. În timp ce unele dintre jocurile noastre respectă originalul, avem de asemenea multe jocuri flash care transformă jocurile video clasice care vă plac dându-le o nouă viaţă. De exemplu, sunt disponibile destul de multe versiuni 2D şi chiar 3D ale jocului arcade clasic Pacman pentru divertismentul dumneavoastră. Când v-aţi plictisit de mâncat puncte şi vânat fantome, puteţi merge şi mai mult înapoi în timp pentru a vă bucura de un joc simplu de Pong? Pong, unul dintre primele jocuri video, a reprezentat un succes la sfârşitul anilor ’70 şi în anii ’80. Faceţi o călătorie înapoi în timp şi jucaţi gratuit online marele joc clasic. Avem jocuri video clasice pentru toţi, inclusiv Zombie Invaders 2 care se bazează pe clasicul Space Invaders.