Jucati » Jocuri Funny
7.1 / 10 - 5229

Jocuri Funny

Aceste jocuri sunt doar pentru distracţie! Aici nu veţi găsi inamici însetaţi de sânge sau o nevoie de strategii complicate! Aici vă puteţi relaxa, juca un joc Anger Management sau lansa lucruri cât de departe puteţi în jocurile noastre de Lansare. Toate aceste jocuri sunt distractive şi ideale contra stresului! Bucuraţi-vă!

Sunteţi în căutarea de jocuri care să vă facă să râdeţi? Vă punem la dispoziţie o selecţie excelentă de jocuri video amuzante care vă vor face să muriţi de râs! Nu la propriu, iar dumneavoastră înţelegeţi ce vrem să spunem. Serios vorbind, dacă aveţi nevoie de un zâmbet, aceste jocuri cu siguranţă vor avea efectul scontat. Lansează Obiecte, Nu Te Lasă Prins şi Feţe Amuzante sunt doar câteva din diversele tipuri de jocuri amuzante pe care le puteţi juca online. Selectăm personal toate jocurile pentru a ne asigura că sunt cele mai bune jocuri flash online. Nu dorim să vă pierdeţi vremea cu jocuri inferioare care pur şi simplu nu sunt amuzante.
Dacă vă plac jocurile de umor grosier, vă sfătuim să încercaţi Acne Be Gone! şi Pee Drunk. Ambele sunt amuzante pentru unele categorii de persoane. Dacă acestea nu sunt pe gustul dumneavoastră, puteţi încerca unul din jocurile noastre Stapanirea Furiei precum Kevin Federline. Animals In The City este un alt joc care place multor persoane. Expresiile faciale amuzante ale animalelor nu încetează să amuze. Acest joc flash deosebit este unic deoarece răspundeţi la un chestionar iar faţa animalului va indica dispoziţia în care vă aflaţi. Este un joc simplu care însă vă poate face să zâmbiţi.