Jucati » Jocuri Multiplayer
8.4 / 10 - 3236

Jocuri Multiplayer

Sunteţi un jucător căruia nu-i place să se joace singur? Acum, nu o vei mai face! Bucuraţi-vă de aceste jocuri multiplayer, care vă permit să jucaţi cu oameni din toată lumea! Provocaţi-i la o Cursă sau încercaţi să îi aveţi în unul din jocurile noastre cu trageri! Bucuraţi-vă!

Dacă vă plac jocurile multiplayer, veţi fi încântaţi să aflaţi că oferim destul de multe jocuri flash pentru mai mult de un jucător. De fapt, avem mai multe tipuri de Jocuri Multiplayer pe care le puteţi juca gratuit online. Indiferent de tipul de jocuri care vă place, cu siguranţă avem ceva care să vă facă fericiţi. Goodgame Empire este doar unul dintre jocurile noastre video multiplayer, însă şi unul dintre cele mai populare. Este un joc flash de strategie în care vă construiţi regatul folosind câte o piesă pe rând. Trebuie să supravegheaţi economia pe măsură ce vă extindeţi şi chiar să vă bateţi cu ceilalţi pentru teritoriu. Distracţia este mai mare atunci când adversarii sunt oameni.
UMAGUMAG
75%
Nu toate jocurile noastre multiplayer sunt de strategie sau de luptă. De fapt, avem Goodgame Farmer, care este foarte popular şi implică o multitudine de persoane cărora le place să planteze culturi, să le supravegheze, să le recolteze, să câştige experienţă şi să treacă la nivelurile superioare. Acest joc flash multiplayer este foarte distractiv fără a implica multă violenţă. Iar dacă doriţi ceva mai puţin exotic, încercaţi Goodgame Poker. Puteţi juca jocul clasic de cărţi cu adversari umani reali. Aspectul interesant al jocului este cacealmaua! Trebuie să jucaţi pentru a înţelege acest lucru, iar dacă vă plac jocurile de cărţi, trebuie să-l încercaţi pe acesta.