Jucati » Jocuri pentru Platforma
8.3 / 10 - 65535

Jocuri pentru Platforma

Bucuraţi-vă de varietatea mare de jocuri pentru platformă. De la jocurile de acţiune aleargă-şi-trage, la jocurile Mario pentru platformă, le avem de toate! Aceste jocuri vor garanta ore de distracţie!

Dacă sunteţi jucător de modă veche, veţi fi înnebuniţi de colecţia noastră de jocuri pentru platformă. Fie că vă plac jocurile cu defilare orizontală (de tipul Jocuri Mario sau Jocuri cu Sonic) sau preferaţi mai degrabă Sari si Trage sau chiar Sari pe Ea, aceste jocuri flash gratuite vă vor duce înapoi în timp. Posibilitatea de a juca jocuri consolă online gratuite este visul devenit realitate al multor persoane. Dacă vă număraţi printre acestea, nu veţi avea nevoie nici de controller pentru a intra în acţiune. În cazul jocurilor precum Mario Boxing, Super Mario Cross Game şi puteţi observa faptul că acordăm atenţie calităţii jocurilor incluse pe site-ul web.
RunRun
89%
Aspectul cu adevărat interesant al colecţiei noastre de jocuri pentru platformă constă în varietatea oferită. De exemplu, aveţi un joc de genul Armadillo 1 care, dacă tot veni vorba, are două continuări şi în care povestea este puţin caraghioasă, însă jocul continuă să funcţioneze pe multe niveluri diferite. Apoi există un alt joc cum ar fi Woman On Top. Raze vă poate lua ceva timp să învingeţi. Cu 15 niveluri diferite pline de aventură, va trebui să dedicaţi ceva timp acestui joc. Interesant este faptul că, dacă treceţi de campania umană, o deschideţi pe cea a extratereştrilor şi jocaţi ca parte adversă!
RazeRaze
88%