Jucati » Jocuri Sportive
8.2 / 10 - 10941

Jocuri Sportive

Sunteţi un atlet adevărat, dar plouă afară? Şi eu, aşa că acum putem impresiona publicul din spatele calculatorului. Coborâţi pe un deal cu snowboard-ul sau marcaţi în Jocurile noastre de Baseball! Asiguraţi-vă că sunteţi hidrataţi!

Fie că vă place Tenis sau Jocuri Biliard, credem că dispunem de cele mai bune jocuri sportive flash gratuite. Nu vă faceţi griji, avem de asemenea şi celelalte sporturi importante reprezentate, precum Basket şi Baseball. Avem chiar şi Rugbi! Şi nu uitaţi lista noastră impresionantă de Darts. Biliard este jocul clasic de biliard pe care îl cunoaşteţi şi apreciaţi. Butoanele de control facilitează realizarea tuturor tipurilor de lovituri. Pe de altă parte, Tennis Game vă permite să aveţi drept adversar un computer. Nu vă faceţi griji, jocul include niveluri de abilităţi diferite.
Dacă vă place fotbalul american (sau fotbalul în funcţie de unde locuiţi!), Penalty Shootout 2012 vă va încânta. Cu toate că este un joc simplu, acesta asigură întreg divertismentul pe care vi-l doriţi şi vă permite chiar să vă înscrieţi numele în clasament. După schimbarea naţionalităţii, sunteţi pe rând executantul loviturilor şi portar. Jocuri Sportive sunt distractive deoarece vă puteţi bucura integral de acţiune fără a avea dureri musculare a doua zi! Aceste jocuri vă vor distrage atenţia şi vă vor oferi posibilitatea de a vă relaxa puţin fără a vă trece toate apele. Indiferent de nivelul dumneavoastră de abilităţi, dacă jucaţi jocuri sportive, avem cu siguranţă ceva care să vă fie pe plac.