Jucati » Jocuri de Aventura
7.8 / 10 - 7533

Jocuri de Aventura

Plecaţi într-o aventură cu aceste Jocuri interesante. În această categorie avem o largă varietate de Jocuri de Aventură pentru a vă ţine ocupaţi ore întregi. Puteţi conduce propria companie în secţiunea noastră de Jocuri Companie sau încercaţi să scăpaţi dintr-o cameră în Jocurile noastre de Evadare! Încercaţi-le pe toate!

Jocurile online de aventură au existat încă de la apariţia jocurilor video. De la Jocuri RPG pline de aventură la Jocuri Mario cu defilare orizontală şi Jocuri cu Sonic pentru platformă, oferta noastră se adresează tuturor tipurilor de jucători dornici de aventură. Oferim chiar şi jocuri video Sari si Alearga copilăreşti. Doriţi să ştiţi care sunt cele mai bune Jocuri de Aventura? Iată pentru început câteva opţiuni. Mushroomer este un joc pentru platformă minunat, cu o grafică excelentă şi o mulţime de puzzle-uri şi aventuri cu defilare orizontală. Dacă sunteţi pasionaţi mai degrabă de lupte, atunci încercaţi Swords And Sandals 2, unde trebuie să intraţi în arenă şi să vă luptaţi pentru a căpăta experienţă şi a trece la nivelul superior.
Ultimate Flash Sonic este unul dintre cele mai bune jocuri din colecţia noastră de Jocuri cu Sonic. Acesta este un joc pentru platformă clasic care vă va readuce în atmosfera jocurilor video de anul trecut. Nu vă faceţi griji, jocul include în continuare multă acţiune şi aventură. Hack Slash conţine destul de multe arme şi armuri diferite pe care le puteţi obţine pentru a vă îmbunătăţi personajul pe măsură ce vă luptaţi cu monştri tot mai mari. Da, acest joc implică multă luptă, însă aventura este la ea acasă. Credeţi că puteţi să vă croiţi drum în vârful clasamentului prin acţiuni de tip hack and slash?
YokoYoko
81%