Jucati » Jocuri de Indemanare
8.7 / 10 - 12617

Jocuri de Indemanare

Aceste Jocuri de Îndemânare vă testează abilităţile de joc într-o mulţime de jocuri diferite cu obiective diferite. Unele jocuri vă vor cere să echilibraţi în mod corect obiecte. Alte jocuri au un subiect mult mai clasic, precum Tetris. Îincercaţi-le pe toate pentru a vă testa abilităţile în aceste genuri diferite!

Dispuneţi de abilităţile necesare? Dacă da, atunci vă vor plăcea toate jocurile flash gratuite pe care le oferim. De la clasicul Tetris Sprint şi blocurile sale în cădere la rostogolirea mingilor în direcţia corectă în Civiballs, veţi avea posibilitatea de a vă pune mintea la contribuţie şi de a vă dovedi abilităţile în acelaşi timp. Indiferent de vârstă, aceste tipuri de jocuri pot face timpul să treacă repede! Pac-xon se bazează pe un joc arcade clasic. Vă mişcaţi cu viteză în jurul labirintului, mâncaţi puncte şi vânaţi fantome - sau sunteţi vânaţi de acestea! Dacă puteţi ajunge la nivelul final al acestui joc, atunci abilităţile dumneavoastră la jocuri clasice sunt nelimitate.
În jocul denumit simplu Run, obiectivul este să evitaţi obstacolele şi să ajungeţi la final. Perspectiva la persoana întâi creşte intensitatea acestui joc flash POV. Jocul dovedeşte că nu toate Jocuri de Indemanare sunt create la fel! Referitor la jocurile video clasice, ce ziceţi de Bubble Trouble? Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de îndemânare din toate timpurile şi cu toate acestea este încă foarte distractiv. Premiza este simplă - spargeţi baloanele, însă pe măsură ce jucaţi vei vedea că nu este atât de simplu cum credeţi!