Jucati » Jocuri cu Avioane
8.5 / 10 - 3679

Jocuri cu Avioane

Cine nu a vrut să devină un pilot atunci când a fost mic? Acum vă puteţi trăi visul! În această categorie avem o mulţime de Jocuri diferite cu Avioane. Avem jocuri în care trebuie să fiţi foarte atenţi cum aterizaţi cu avionul dintr-o singură manevră. Dacă sunteţi mai mult tipul de îndrăzneţ din Top Gun, ar trebui să încercaţi unul din jocurile noastre de Luptă în Aer!

Zborul poate asigura ore de distracţie pe măsură ce vă îndepliniţi cu adevărat fanteziile. Fie că doriţi să zburaţi prin nori cu un avion la alegere sau să participaţi la o luptă aeriană sau două, oferta noastră se adresează fiecărui pilot amator în parte. Unele dintre opţiunile noastre preferate sunt Sigur pe Pamant, Raiden X şi Colectioneaza si Zbori. Dacă niciuna dintre acestea nu vă atrage, avem de asemenea Bătălie În Aer, Helicóptero şi Pilot Cascador, aşadar începeţi să hoinăriţi prin aer. Indiferent de tipul de zbor preferat, jocurile noastre online o să vă ofere experienţe de neuitat.
Bomber at War este unul dintre multiplele jocuri cu avioane din oferta noastră. În Bomber at War, misiunea dumneavoastră este să distrugeţi inamicul folosind bombardierul. Puteţi trece chiar la nivelul superior şi folosi bombe mai mari şi mai distrugătoare. De asemenea, aveţi posibilitatea de a vă îmbunătăţi planul. Puteţi ajunge până la misiunea finală? H.A.W.X. 2 este un alt joc clasic de tip Bătălie În Aer care vă va ţine cu sufletul la gură pe scaun. În acest joc, bazat în parte pe scrierile unui autor celebru, decolaţi de pe un portavion şi porniţi să distrugi inamicul. Şi, credeţi-ne, puteţi provoca multe daune. Skies Of War este foarte similar, însă unor jucători le place mai mult.