Jucati » Jocuri de Actiune
8.9 / 10 - 25479

Jocuri de Actiune

Încercaţi toate Jocurile noastre de Acţiune pline de adrenalină. Ceea ce avem aici este o colecţie mare de diferite tipuri de Jocuri de Acţiune. Puteţi să trage-ţi prin diferite niveluri asupra inamicilor însetaţi de sânge sau să vă apăraţi baza împotriva invadatorilor, la alegere!

Doriţi ca jocurile video să conţină acţiune şi aventură? Vă oferim o selecţie completă de jocuri flash gratuite pline de toate tipurile de acţiune. De la condus maşini, la alergat şi suspendarea de frânghii pentru a salva prinţesa, oferta noastră din Jocuri de Actiune se adresează tuturor tipurilor de jucători dornici de acţiune.
Unele din aceste jocuri pot conţine violenţă, însă confruntarea cu zombi sau extratereştri nu este neapărat un lucru negativ! Cantitatea de sânge vărsat va varia de la un joc la altul. Puteţi fi siguri că avem o multitudine de jocuri care nu sunt deloc violente şi care conţin totuşi multă acţiune. Pentru acestea, analizaţi oferta noastră de Jocuri Box. Bine, poate acelea sunt de asemenea puţin violente. Atunci studiaţi categoria noastră de jocuri pline de acţiune. Pentru cei cărora le plac jocurile de tipul „first person shooter” (trăgător la prima persoană), avem un joc flash FPS gratuit pe care trebuie să-l încercaţi. Green Beret Castle Assault vă plasează direct în acţiune. Partea bună a acestui joc este că puteţi trece la nivelurile superioare la care jocul devine mai dificil, însă nu imposibil de câştigat. Dacă aveţi ceva timp liber la dispoziţie, acest joc este binevenit şi poate asigura distracţia dumneavoastră pentru o perioadă.