Jucati » Jocuri de Indemanare » Împuşcă Mingea
8.4 / 10 - 759

Împuşcă Mingea

Toate jocurile pe care le veţi găsi aici sunt foarte diferite. Singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că acestea implică o minge şi această minge sare. Aveţi nevoie să spun mai mult? Începeţi săritura acum!

NookNook
82%
Împuşcatul mingii nu pare a fi un lucru prea distractiv, însă colecţia noastră de jocuri flash de împuşcat mingea vă poate schimba părerea. Aspectul cel mai interesat este că pot fi jucate gratuit. Puteţi beneficia de ore de distracţie jucând jocul online fără a cheltui un ban. Vă sună bine? Cu jocuri precum Shuffle, Bubble Guinea Pop şi Shuffle Next, veţi avea o experienţă plăcută împuşcând mingi.
PyroPyro
80%
O bună înţelegere a fizicii şi geometriei va fi cu adevărat folositoare pentru a juca aceste jocuri. Nu sunt jocuri de inteligenţă obişnuite, însă credem că multor jucători le va plăcea să ajungă la nivelul final şi să-şi înscrie numele în clasamentul unora dintre jocuri. Puteţi descoperi un talent natural pentru împuşcatul mingii astfel încât să finalizaţi nivelul. Cele mai bune jocuri flash sunt cele care vă ţin ocupaţi ore în şir fără ca să vă daţi seama că timpul a trecut. Oricare dintre aceste jocuri de împuşcat mingea vă va demonstra adevărul acestei afirmaţii. Să nu daţi vina pe noi dacă uitaţi să hrăniţi peştii deoarece sunteţi ocupaţi cu împuşcatul mingii şi depăşirea nivelurilor! Aceste jocuri pot crea dependenţă în cazul unor persoane.
RongRong
76%
PelPel
75%