Jucati » Jocuri pentru Copii » Îngrijirea Animalului Preferat
8.3 / 10 - 12970

Îngrijirea Animalului Preferat

V-aţi dorit vreodată să adoptaţi un căţeluş sau o pisicuţă însă mama şi tata v-au refuzat din cauza lipsei voastre de experienţă cu animalele? Aceste jocuri reprezintă o modalitate excelentă de responsabilizare. Poate vă veţi convinge părinţii după ce jucaţi aceste jocuri!

Este important să înveți cum să ai grijă de un animal de companie. Jocurile noastre Flash cu animale virtuale de companie sunt o modalitate extraordinară de a învăța un copil să fie responsabil, fără a fi nevoie să cumpărați un cățeluș sau pisicuță reală. Acest tip de jocuri video este extraordinar și pentru proprietarii actuali de animale de companie. Dacă vă aduceți aminte de Tamagotchi, veți îndrăgi aceste jocuri din această secțiune. În My Cute Pets 2 trebuie să aveți grijă de mai multe animale de companie. Fiecare animal are nevoie de o mișcare diferită a mouse-ului pentru a le satisface nevoile. Puteți să țineți pasul cu un animal care are nevoie de iubire, mâncare și atenție? Acest joc este ușor de jucat, însă provocator și distractiv în același timp pentru iubitorii de animale.
În Pet Grooming Shop, puteți învăța cum să faceți cățeii și pisicuțele să arate mai bine. Uneori nu este ușor să ții pasul cu toată distracția, însă credem că numeroși copii vor adora să se joace online acest joc video de îngrijire a animalelor de companie. Pentru ceva un pic mai diferit dar la fel de haios, încercați să jucați Evolvoplus. În acest joc sunteți un peștișor obișnuit, însă trebuie să deveniți mai mare mâncând peștișori mai mici. În același timp, trebuie să aveți grijă să nu fiți mâncat de pești mai mari! Acest acvariu este plin de distracție!