Jucati » Jocuri cu Masini » Întrece-te
8 / 10 - 483

Întrece-te

Aceste Întreceri nu sunt pentru cei slabi de inimă. Cu viraje extrem de ascuţite şi viteze mari va trebui să fiţi întotdeauna cei mai buni. Aveţi nervi de oţel să vă întreceţi până la linia de sosire şi să deveniţi Ultimate Drift Racer?

Vă amintiţi filmul Tokyo Drift? Dacă vă place să vedeţi maşinile în derivă şi derapând dintr-o parte în alta într-o varietate de locaţii diferite, vă veţi bucura de colecţia noastră de jocuri Flash Drifting. Puteţi alege între un număr de vehicule diferite în funcţie de jocul cu care începeţi. Toate pot fi jucate gratuit online, aşa că, dacă începeţi cu unul şi nu vă place atât de mult, puteţi trece la următorul.
Ne-am străduit să găsim cele mai bune jocuri Flash cu derapaje de maşini. Unele sunt bazate pe o serie populară de filme - Fast and Furious - în timp ce altele sunt bazate pe jocuri populare de platformă - Need for Speed - dar avem, de asemenea, o mulţime de jocuri originale, incitante şi foarte distractive. Orice alegeţi, credem că vă veţi bucura de îmbunătăţirea abilităţilor dvs. de derapaj. Unul dintre cele mai populare jocuri video de derapaj pe care le avem în prezent se numeşte Drifting 2. În cazul în care nu sună interesant, aţi putea încerca, de asemenea, Donut Drift sau Thump. Ambele vă vor oferi plăcerea de a derapa cu maşini pentru a acumula puncte cu stil şi tehnică. Conducerea maşinilor în acest mod în realitate poate fi periculoasă, dar vă puteţi dorinţa dvs. de a merge cu viteză şi a efectua trucuri cu oricare din jocurile video de pe această pagină.