Jucati » Jocuri pentru Copii » Jocuri Grija
8.3 / 10 - 7281

Jocuri Grija

Întotdeauna aţi vrut să aveţi grijă de un câine jucăuş sau de o pisicuţă drăguţă, dar mama voastră nu v-a lăsat să le aveţi? Puteţi avea aici animalele voastre virtuale de companie. Trataţi-le cu biscuiţi şi învăţaţi-le trucuri noi. Mama voastră nu se va supăra, atâta timp cât vă plimbaţi câinele virtual.

A învăţa cum să aveţi grijă de animalele de companie sau de copii poate fi educativ şi distractiv! Cu jocurile noastre Flash bazate pe îngrijirea unui animal de companie virtual, veţi putea să aveţi grijă de un căţeluş drăguţ, un pisoi adorabil sau chiar să ajutaţi într-o creşă de copii. În jocurile cu animale de companie virtuale, trebuie să interacţionaţi cu acestea, să le hrăniţi şi să aveţi grijă de ele, astfel încât să supravieţuiască. O mulţime de jocuri vă vor permite să învăţaţi trucuri pe animalele de companie virtuale!
Unele dintre aceste jocuri Flash Grija necesită mult timp şi multă atenţie, dar acest lucru este foarte bun pentru unii oameni. Dacă vă uitaţi în jur, veţi vedea că avem diferite tipuri de jocuri în această categorie - cu adevărat ceva pentru toată lumea. Indiferent de ce fel de jucător sunteţi, vine un moment când doriţi ceva diferit. Un animal de companie virtual poate fi exact ceea ce aveţi nevoie - chiar dacă nu ştiţi. Două dintre jocurile noastre Flash Grija sunt Grow Nano 3 şi Mommy Challenge. Când joci, oricare din ele, veţi descoperi că cu cât mai mult timp petreceţi în joc, cu atât mai bine răspund animalele de companie. Deşi a plimba un câine virtual şi a vă asigura că mănâncă s-ar putea să nu pară distractiv, aţi putea fi surprins, atunci când începe jocul că sunteţi captivat de grijirea animalului dvs. companie, chiar dacă acesta este doar virtual.
SeedSeed
72%