Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Alearga si Trage
8.8 / 10 - 8651

Alearga si Trage

Toate aceste jocuri sunt despre acţiune. Mergeţi prin niveluiri cu un flux nesfârşit, care nu vrea altceva decât să vă omoare! Nu contează dacă jocul este setat în trecut sau în viitorul îndepărtat, toate sunt alerte şi pline de acţiune!

Jocurile noastre în Flash gen aleargă şi trage sunt jocuri super de ani buni. Dacă eşti un jucător pe platforme video ce nu e la consola sa şi simte nevoia să joace un joc, colecţia noastră de jocuri aleargă şi trage te vor satisface cu un haos în ritm alert. Pentru a începe, încearcă Thing Thing 4. Aici eşti un monstru, dar te poţi răzbuna pe persoanele care te-au creat. Capacitatea de a personaliza personajul tău face ca acest joc să fie aparte. Trebuie să distrugi toţi inamicii pentru a termina nivelele şi a câştiga jocul. Un alt joc din această serie este Thing Thing Arena 3, ce e mai mult un joc de luptă în arenă.
RazeRaze
88%
În acest joc captivant Plazma Burst, trebuie să-ţi împuşti toţi inamicii pe măsură ce mergi dintr-o parte a ecranului în cealaltă. Acest joc are în mânecile sale câteva surprize. Când îl joci, asigură-te că eşti atent la toate micile detalii pentru a putea obţine un scor ridicat. Când e vorba de jocuri video în Flash gen aleargă şi trage, eşti acoperit. Caută în jur până găseşti cele mai bune jocuri pentru a le juca până la nivelul final. Poţi să ajungi până la ultimul nivel în oricare din aceste jocuri? Timpul pentru a afla a sosit acum.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
82%