Jucati » Jocuri de Simulare » Strategie » Tower Defence
9.2 / 10 - 3147

Tower Defence

Cu aceste jocuri Tower Defense trebuie să aveţi tactică şi să folosiţi strategia cea mai bună pentru a câştiga. Scopul este de a vă apăra împotriva atacatorilor. Puteţi face acest lucru prin amplasarea apărării pe hartă. Prin amplasarea acestora în poziţii potrivite, veţi putea să luptaţi împotriva atacatorilor voştri!

Pentru fanii jocurilor strategice, colecția noastră de cele mai bune jocuri video Flash de apărarea a turnului pe care le puteți juca online gratuit vor părea extraordinare. Am pus la un loc o colecție de top de jocuri Flash de apărare a turnului. Este și mai bine faptul că nu trebuie să cheltuiți bani ca să jucați aceste jocuri. Este posibil să fiți familiarizat cu acest joc. În Bloons Tower Defense 4 va trebui să apărați turnul. Primele secvențe sunt destul de ușoare încât să fie terminate, însă veți avea nevoie să gândiți atent ultimele scene pentru a putea câștiga. Fiți pregătit să petreceți ceva timp cu acest joc.
Un alt joc Flash de apărare a turnului care poate fi jucat online este Keeper of The Grove. Designul acestui joc este chiar deosebit. Dacă aveți o strategie bună de la început va fi bine, însă trebuie să vă gândiți cu grijă la ce veți face ca să câștigați jocul la final. Puteți proteja comoara de inamici în Cursed Treasure. Acest joc strategic de apărare vă va face să jucați nivel după nivel. Pe măsură ce jocul devine din ce în ce mai dificil, va trebui chiar să vă folosiți de toată măiestria de jucător strategic. Sunteți în stare să vă apărați cetatea? Descoperiți în jocurile din această secțiune.