Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Apara-ti Baza
9 / 10 - 2922

Apara-ti Baza

Apără-ţi baza de un val nesfârşit de atacatori. Folosiţi strategiile potrivite pentru a lupta împotriva inamicilor care doresc să vă distrugă bază. Cu aceste jocuri pline de acţiune, puteţi petrece ore bune pentru a dezvolta cel mai bun mod de a vă proteja baza şi de a fi victorios!

Pentru fanii jocurilor de strategie şi de război, aceste jocuri Flash Apără-ţi Baza vă vor face să strigaţi ordine trupelor ore în şir, în timp întăriţi apărarea şi încercaţi să păstraţi ce vă aparţine. Deşi pare simplu, nivelurile devin tot mai dificile. Acest lucru înseamnă că trebuie să stăpâniţi cu adevărat elementele de bază din timp şi să învăţaţi cum să utilizaţi cel mai bine ce aveţi la dispoziţie pentru a vă apăra.
Dacă nu ştiţi de unde să începeţi, aţi putea începe cu Green Beret Castle Assault. În acesta, apăsaţi un castel şi trebuie să eliminaţi inamicii cu toate armele şi dispozitivele defensive pe care le aveţi la dispoziţie. Totuşi, trebuie să fiţi rapid, deoarece inamicii vă deteriorează castelul şi îl pot distruge, terminând jocul. Puteţi să supravieţuiţi la toate nivelurile diferite? Alte două jocuri Flash populare Apără-ţi Baza pe care le avem sunt Endless War Defense şi Balloon Invasion. Indiferent de jocul pe care alegeţi să îl jucaţi online, puteţi fi liniştit ştiind că nu veţi cheltui bani pentru orele pe care le petreceţi încercând să apăraţi ce vă aparţine. Dacă sunteţi suficient de bun, s-ar putea să ajungeţi pe lista celor mai buni jucători. Aveţi aptitudinile necesare?