Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Apararea Turret
8.7 / 10 - 116

Apararea Turret

În jocurile de Apărare Turret vă veţi găsi în situaţia neplăcută de a fi înconjuraţi de diferiţi inamici, care v-ar vedea mai degrabă morţi. Din fericire, aveţi un turn mare la dispoziţia voastră. În aceste jocuri flash pline de acţiune, aşezaţi-vă în spatele trăgaciului şi faceţi-i să regrete că vă atacă. Mult noroc!

Vă plac jocurile Flash de apărare a turnului? Ați ajuns la locul potrivit. Avem disponibilă o colecție minunată de jocuri de top. Avem unele dintre cele mai bune jocuri de strategie și război. Vestea bună este că le puteți juca pe toate online gratuit și fără a fi nevoie să vă grăbiți! Pentru un joc de acțiune vă propun să jucați Momentum Missile Mayhem. Va trebui să faceți tot posibilul pentru a vă apăra baza. Pare simplu, dar așteptați să îi vedeți pe toți adversarii cu care vă veți lupta. Puteți rezista până la final? Doar cei mai buni strategi vor fi în stare.
Cu o singură turelă în Aqua Turret, trebuie să vă folosiți de tot ce aveți pentru a vă apăra împotriva valurilor de nave și alte vehicule care sosesc. Acțiunea din jocul Flash de apărare a turnului este rapidă și plin de energie. Veți avea nevoie de tot ce dispuneți pentru a ajunge la final. Va trebui să vă înfrângeți inamicul la fiecare nivel din Bubbel Tanks pentru a putea trece la următorul nivel. Când omorâți un inamic veți putea să vă măriți zona de blindaj și să rezistați mai mult. Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri Flash de apărarea a turnului.
HugoHugo
78%
RedRed
79%