Jucati » Jocuri cu Puzzle » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Împingeţi sferele prin niveluri şi fiţi atenţi să nu vă distrugeţi şansele de finalizare. Trebuie să fiţi destul de isteţi pentru a finaliza cu succes aceste jocuri de puzzle. Nu ne dezamăgiţi!

Jocuri cu Puzzle sunt disponibile într-o mare varietate, însă jocurile flash Aqua Energizer sunt speciale în opinia noastră. Premiza este simplă - împingeţi sferele mici pe parcursul diferitelor niveluri, acordând în acelaşi timp atenţie finalizării nivelurilor pe măsură ce acestea devin tot mai dificile şi interesante. Atenţie însă, aceste jocuri de inteligenţă nu sunt pentru toată lumea. Trebuie să fiţi inteligent(ă) pentru a le finaliza - în special unele dintre nivelurile cele mai dificile. Aveţi abilităţile necesare în acest sens?

Pentru a afla acest lucru, puteţi începe cu Treasure Caves, care este simplu. Folosiţi tastatura pentru a vă deplasa şi săpa în vederea colectării diferitelor articole şi comori. Dacă credeţi că este uşor, vă înşelaţi amarnic. Dacă de primele câteva niveluri puteţi trece uşor, credem că nivelurile ulterioare vor fi mai pline de provocări. Nu oricine va putea finaliza aceste jocuri. Aveţi abilităţile necesare în acest sens? Atât Goana după aur cât şiAcno's Energizer sunt alte exemple de jocuri flash Aqua Energizer excelente pe care le avem disponibile. Aspectul cel mai interesat este gratuitatea. De ce să cheltuiţi banii pe un joc scump pentru computer când puteţi dobândi experienţă în deplasarea sferelor jucând gratuit online. Dacă aveţi timp, noi dispunem de jocurile care să vă ţină ocupat(ă)!