Jucati » Jocuri cu Puzzle » Arata Calea
8.6 / 10 - 253

Arata Calea

Aveţi ceea ce trebuie pentru a fi un lider. Aveţi puterea şi carisma de a vă conduce oamenii pentru a le atinge scopul? Testaţi aici cu jocurile noastre Arată Calea !

Jocurile noastre Flash puzzle Arată Calea sunt moduri excelente de a testa abilităţile dvs. de conducere. Aveţi abilităţi pentru a conduce şi a trece de toate nivelurile, la oricare dintre aceste jocuri? Dacă vă plac jocurile Gridlock, credem că veţi fi încântat de aceste jocuri la fel de mult. Chiar dacă nu aţi jucat niciodată acest tip de joc de puzzle înainte, nu trebuie să vă faceţi griji. Învăţarea modului de joc este foarte simplă.
Odată ce terminaţi nivelurile iniţiale, va trebui cu adevărat să vă utilizaţi mintea. Aceste jocuri de inteligenţă pot deveni dificile la nivelurile avansate! În Goldburger To Go, trebuie să vă asiguraţi că burgerii ajung la clienţii înfometaţi. Puteţi face acest lucru asamblând o maşină care ghidează burgeri. Când reuşiţi şi rezolvaţi nivelul, treceţi la următorul. Alte două jocuri Flash Arată Calea bune sunt Sky Madness şi Saunavihta Yetis. Orice alegeţi, credem că veţi deveni dependent de aceste jocuri de puzzle încântătoare. Cel mai bun lucru este că acestea pot fi jucate gratuit online. Aceasta înseamnă că puteţi încerca toate titlurile pe care le avem pe această pagină până când găsiţi unul care vă place cel mai mult.
FazeFaze
78%