Jucati » Jocuri Sportive » Arcasul
8.8 / 10 - 17532

Arcasul

Toată lumea a jucat Cowboy şi Indieni atunci când erau mici. Aţi fost întotdeauna cel cu cască de război şi arcul şi săgeata în mână? Aceste jocuri nu sunt pentru Cowboy, ci pentru indienii aventuroşi şi tipii Robin Hood. Provocaţi-vă cu niveluri dificile de ţintire precisă!

Vă place să trageţi cu arcul? Colecţia noastră de jocuri flash Arcaşul vă va ţine ocupaţi ore în şir încercând să obţineţi cel mai mare scor. Avem destul de multe stiluri diferite de joc, prin urmare dispunem de o soluţie pentru fiecare. Fie că doriţi să vă aliniaţi lovitura sau vreţi ceva care se deplasează mai repede, avem cele mai bune jocuri flash de tras cu arcul.
Să ştiţi că a deveni un marcator de top nu este un lucru uşor - în special, în cazul jocurilor mai dificile. Vă recomandăm să începeţi cu Hit The Jackpot 2 dacă doriţi un joc de tip turneu în care avansaţi pe măsură ce câştigaţi concursuri în jurul lumii. Acest joc transformă într-adevăr trasul cu arcul şi săgeata în ceva distractiv. Puteţi ajunge până la finalul turneului de tras cu arcul? Alte două jocuri populare flash de tras cu arcul sunt Bloons Player Pack 2 şi Champion. Fie că vă doriţi ceva realist care vă va pune cu adevărat la încercare abilităţile de arcaş sau ceva distractiv şi amuzant pentru a vă petrece timpul liber, oferta noastră se adresează tuturor. Aspectul cel mai interesant al acestor jocuri este că puteţi juca iar şi iar fără a cheltui bani.