Jucati » Jocuri pentru Platforma » Armadillo Knight
8.2 / 10 - 1010

Armadillo Knight

Dacă sunteţi pasionaţi de perioada medievală, atunci nu trebuie să mai căutaţi. Ajutaţi Armadillo Knight să-şi îndeplinească nenumăratele sale misiuni. Cu oscilări ample de spadă, acest mamifer viteaz striveşte fiecare duşman care-i stă în cale.

Ce este un Armadillo Knight? Bună întrebare! Dacă nu ştiţi, singura modalitate de a afla este să jucaţi jocurile. Da, puteţi juca jocurile flash Armadillo Knight de mai multe ori pentru a vă asigura că obţineţi cel mai mare scor posibil. Faptul că seria conţine mai mult de un joc indică numărul mare de persoane care iubesc personajul adorabil şi feroce.

Îl puteţi ajuta pe Armadillo Knight să-şi îndeplinească nenumăratele sale misiuni? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundeţi în Armadillo 3, Armadillo 1 şi Armadillo 2. Vi le recomandăm pe toate, însă ar trebui să începeţi cu primul dacă doriţi să urmăriţi povestea şi să experimentaţi jocul ca majoritatea celorlalţi. Acestea fiind spuse, puteţi începe cu cel de-al treilea şi merge înapoi bucurându-vă în continuare de jocurile flash online Armadillo Knight. Iar dacă vă place această serie de jocuri, vă recomandăm să studiaţi colecţia noastră de jocuri flash Sari pe Ea. Puteţi găsi şi altceva pe gustul dumneavoastră. Cu toate că nimic nu se poate compara cu Armadillo Knight, capacitatea de a juca alte personaje şi de a face combinaţii reprezintă de fapt esenţa jocurilor video.