Jucati » Jocuri de Actiune » Jocuri Asteroizi
8.6 / 10 - 2831

Jocuri Asteroizi

Toate aceste jocuri cu Asteroizi au la bază clasicul joc Asteroizii, din 1979, produs de Atari. Obiectivul acestor jocuri pare destul de simplu; distrugeţi asteroizii care cad spre voi. Scopul poate fi simplu, dar aceste jocuri nu. Bucuraţi-vă de aceste versiuni moderne online ale acestui joc clasic fără egal!

Nu trebuie să ne spuneţi vârsta dumneavoastră dar dacă vă amintiţi jocul video clasic cu monede Asteroizii produs de Atari, veţi fi încântaţi să aflaţi că dispunem de o selecţie completă a celor mai bune jocuri flash cu asteroizi. În plus - aceasta este este aspectul cel mai interesant - nu trebuie să introduceţi monede în calculator pentru a juca! Este un joc simplu din mai multe puncte de vedere, însă continuă să fie prezent pe piaţă deoarece este foarte distractiv pe măsură ce se încearcă obţinerea celui mai bun scor.
Dacă reuşiţi să ajungeţi în clasamentul jocurilor cu asteroizi, înseamnă că vă descurcaţi destul de bine. Aceste tipuri de jocuri sunt populare în rândul jucătorilor de toate vârstele. Jocurile sunt dezarmant de simple. Jocul este simplu şi dur în acelaşi timp. Vă puteţi deplasa în foarte multe direcţii, însă când asteroidul se dezmembrează în bucăţi mici, poate fi dificil să faceţi faţă tuturor acţiunilor de pe ecran în acelaşi timp. Puteţi dobândi multă experienţă cu jocurile noastre flash cu asteroizi deoarece pot fi jucate gratuit online. Indiferent că jucaţi doar o rundă sau distrugeţi asteroizi şi nave spaţiale timp de ore întregi, nu va trebui să plătiţi nimic, ceea ce este un aspect pozitiv. Printre cele mai populare versiuni de care dispunem se numără Bubble Tanks 2, Hover Phoenix şi End Space.