Jucati » Jocuri cu Avioane » Bătălie În Aer
8.8 / 10 - 297

Bătălie În Aer

Zburaţi sus în înaltul cerului şi trageţi în tot ce mişcă. Aveţi tupeu să vă rostogoliţi ca un butoi pentru a evita atacul inamicului? Puteţi alege între diferite bătălii în aer. Puteţi bombarda obiecte la sol sau puteţi participa numai la o luptă clasică de dogfight! Zboară liber!

Zborul este distractiv. În timp ce Jocuri de Simulare sunt interesante, uneori doriţi ceva mai mult - cum ar fi o bătălie în aer pe cinste ca pe vremuri. Pentru oricine care apreciază jocurile flash de bătălie în aer, avem o multitudine de opţiuni diferite disponibile. De la biplane vechi la avioane de vânătoare şi bombardiere futuriste, vă puteţi afla în carlinga unei game largi de avioane şi vehicule zburătoare. Două dintre titlurile populare sunt Bomber at War şi Bomber at War, dar după cum puteţi observa, dispunem de o varietate de jocuri flash de bătălie în aer.
Unele dintre avioanele mai vechi sunt frumoase dar dacă sunteţi dornici cu adevărat de aventură trebuie să încercaţi unul dintre jocurile cu bombardiere. În funcţie de jocul ales, veţi primi un bombardier modern cu un arsenal de bombe şi rachete pentru distrugerea ţintelor. Majoritatea jocurilor se bazează pe niveluri şi vă permit îmbunătăţirea bombardierului şi a armelor pe măsură ce avansaţi. Acesta este motivul care vă determină să reveniţi iar şi iar. Iar dacă se întâmplă să ajungeţi în clasamentul unora dintre jocuri, verificaţi-vă frecvent poziţia pentru a vedea cine v-a doborât. Datorită multitudinii de persoane care joacă jocurile noastre flash de bătălie în aer, veţi avea mulţi adversari. Jocurile noastre de bătălie în aer sunt gratuite, prin urmare puteţi obţine toată experienţa de care aveţi nevoie fără a cheltui niciun ban.
20992099
74%