Jucati » Jocuri Sportive » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

BMX este periculos, toată lumea ştie asta. Sunteţi un căutător real de senzaţii tari, dar nu vreţi să riscaţi să vă rupeţi toate oasele şi să vă petreceţi restul vieţii într-un scaun cu rotile? Încercaţi aceste jocuri BMX online. Participaţi la curse, faceți cascadorii şi săriți pe drum prin diferite niveluri, toate cu provocări extreme!

Mersul pe o bicicletă BMX şi executarea de trucuri şi cascadorii pot fi distractive dar şi puţin periculoase. Graţie jocurilor noastre flash BMX, nu trebuie să vă îngrijoraţi că vă răniţi. Jocurile cu maşini sunt distractive, însă când adăugaţi elementul de sărituri şi trucuri în ecuaţie, jocurile video devin imediat excelente. Este cazul jocurilor noastre gratuite cu bicicletele de cascadorie pe care le puteţi juca online.
În Bmx Extreme puteţi sări cu bicicleta peste rampe pentru a executa o varietate de cascadorii. Cu cât trucurile pe care le executaţi sunt mai bune, cu atât scorul este mai mare. Dacă sunteţi suficient de buni, puteţi obţine un scor mare în clasamente. Dacă acestea nu vă sunt pe plac, puteţi încerca BMX Park sau Free Wheels care sunt, de asemenea, bune. Dacă vă plac săriturile, jocurile noastre flash BMX vor asigura distracţia o perioadă de timp. Aspectul cel mai interesant al acestora este că le puteţi juca gratuit online. Dacă vă plac cursele de biciclete şi efectuarea de trucuri pe rampe, credem că în această categorie vă veţi găsi noul joc preferat. Sunteţi capabil să parcurgeţi toate cursele diferite şi să ajungeţi la final?