Jucati » Jocuri de Indemanare » Balansează Sfoara
8.7 / 10 - 628

Balansează Sfoara

Balansaţi-vă dintr-o parte în alta a acestor jocuri minunate Balanzează Sfoara. Croiţi-vă drum prin junglă ca maimuţele şi asiguraţi-vă că nu cădeţi!

Jocurile în Flash tip balansează frânghia sunt populare pentru că ele pot fi foarte distractive. Câtă vreme a juca e uşor, ele pot să fie o provocare pe măsură ce înaintezi pe nivele. De vreme ce le poţi juca gratuit online, nu trebuie să-ţi faci griji limitându-te la unul sau doar două jocuri. Dacă doreşti un bun exemplu a acestui gen, trebuie să cauţi Sling Junior ce e făcut pentru copii mai mici. Totuşi, jocul este foarte distractiv. Primele nivele sunt uşor de făcut, dar devin tot mai dificile aşa că rămân a fi provocatoare. Originalul Sling este de asemenea bun.
Pentru puţin mai multă acţiune şi aventură, încearcă Advanced Ninja ce este un joc minunat de balansat pe sfoară ce te va legăna până spre ultimul nivel. Ai ceea ce e necesar pentru a te legăna pe frânghie şi să ajungi la final? Jucând jocurile tip legănat pe frânghie în Flash este distractiv pentru jucătorii de toate vârstele. Am ales jocurile ce sunt bune pentru toate tipurile de persoane. Dacă te uiţi peste ele, vei găsi un titlu ce sună interesant. Fii atent că ai putea dori să încerci mai mult de un joc din această categorie.