Jucati » Jocuri Sportive » Basket
8.8 / 10 - 23658

Basket

Întotdeauna aţi vrut să fiţi următorul Michael Jordan sau Kobe Bryant? Acum puteţi! Cu aceste jocuri de Baschet online vă puteţi exersa aruncările şi îmbunătăţi alley- oops-urile. Toate aceste jocuri sunt slam dunk!

Vă place să aruncaţi la coş? Nu, nu gogoşi, mingi de baschet! Dacă sunteţi fan Harlem Globetrotters sau vă place Michael Jordan, Shaq sau chiar Lebron James, veţi aprecia toate jocurile flash de baschet pe care le oferim. Aspectul cel mai interesat este că pot fi jucate gratuit. Puteţi petrece cât timp doriţi jucând baschet cu aceste jocuri.
Unele dintre cele mai bune jocuri de baschet pe care le avem sunt World Basketball Championship, Trick Hoops Challenge şi Best Dunk. Indiferent de cel pe care îl alegeţi, veţi face aruncări la coş, bloca alţi jucători şi veţi încerca să câştigaţi jocul - şi chiar întreg turneul. Fie că vă alegeţi echipa preferată sau jucaţi cu una aleatorie, credem că vă veţi distra pe cinste. Jocurile video online de baschet sunt o experienţă plăcută. Dacă credeţi că aveţi aptitudinile necesare pentru a aduce o echipă de la coada clasamentului în frunte, acum este timpul să dovediţi acest lucru. Indiferent de nivelul abilităţilor dumneavoastră, cu siguranţă veţi găsi un titlu potrivit în colecţia noastră. Chiar dacă nu vă place baschetul, este posibil să fiţi captivaţi de joc atunci când jucaţi online. Vă puteţi înscrie numele în clasament?