Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Jocuri Bataie
8.6 / 10 - 1685

Jocuri Bataie

Salutări. Bine aţi venit în arenă! Aceste jocuri vă solicită să treziţi gladiatorul din voi. Numai războinicii fără milă vor ieşi victorioşi din arenele diferite de luptă ale acestei categorii. Luptaţi!

Arena a existat încă de la începuturile omenirii. De la doi bărbaţi care se luptă între ei, la bărbaţi care se luptă cu animalele şi bărbaţi care se luptă singuri cu grupuri de oameni, dispunem de toate tipurile de jocuri flash de lupte în arenă pe care le puteţi juca GRATUIT online. Fie că aveţi puţin sau mult timp la dispoziţie, jocurile vor avea efectul scontat.
În Crab Fight, bătălia este puţin diferită deoarece sunteţi crab şi nu om, însă luptele continuă să fie spectaculoase şi interesante. Grafica jocului este cu adevărat excelentă şi vă va face să zâmbiţi de fiecare dată. Dacă jocul nu este pe gustul dumneavoastră, puteţi încerca Arcane Fighters sau Achilles II-Origin of a Legend, ambele fiind foarte diferite. Dacă sunteţi războinic şi doriţi să intraţi în luptă, aceasta este categoria de jocuri flash pentru dumneavoastră. Având la dispoziţie atât de multe jocuri extraordinare de luptă în arenă, veţi petrece nenumărate ore încercând să deveniţi regele arenei. Aspectul cel mai interesant al acestor jocuri este că pot fi jucate gratuit. Aveţi chiar posibilitatea de a ajunge în clasamentul unora dintre ele dacă vă descurcaţi suficient de bine. Deţineţi abilităţile necesare pentru a revendica poziţia de cel mai bun gladiator?