Jucati » Jocuri Sportive » Sporturi de Bar » Biliard Rapid
8.2 / 10 - 1175

Biliard Rapid

Popularitatea Biliardului Rapid a crescut repede în ultimii ani, în special ca joc de jucat în baruri şi pub-uri. Acum, nu trebuie să mergeţi la un bar dubios pentru a vă exersa trucurile de lovire. Acum le puteţi face chiar aici, online!

Dacă nu ai prea mult timp liber dar totuşi doreşti să joci online, jocurile noastre de biliard Quick în Flash sunt exact ceea ce ai nevoie. Ele sunt foarte distractive şi chiar provocatoare, dar nu-ţi trebuie prea mult timp să parcurgi tot jocul. Pentru oricine e în grabă, acesta e un lucru bun. Faptul că le poţi juca online gratuit este doar un bonus în plus. Pentru o variaţiune a jocului clasic, încearcă Crazy Pool. Începi prin a putea folosi doar bilele albe, dar pe măsură ce avansezi în joc, noi culori vor apărea, permiţându-ţi să ai lovituri mult mai bune. Pentru a puncta s-ar putea să ai nevoie să joci de câteva ori ca să înţelegi jocul, dar acest joc este o provocare. Dacă doreşti un biliard rapid cu puţină acţiune în el, vezi Blast Billards 2008. Dacă nu dai lovitura la timp, bila explodează! Asta schimbă complet modul de joc căci va trebui să dai lovitura rapid înainte ca timpul să expire.

Un joc cu adevărat unic de biliard în Flash este Blast Billiards. Dacă loveşti dinamita, partida ia sfârşit. Trebuie să goleşti masa. Odată ce ai făcut asta, te muţi la masa următoare. Poţi să parcurgi până la capăt acest joc de biliard provocator? De la jocuri de biliard normale, la antrenament de lovituri dificile, avem jocuri de biliard uşoare pentru fiecare. Jocurile din această categorie sunt uşor de ales şi jucat fără bătaie de cap. Poţi să le joci gratuit, aşa încât nu trebuie să cheltui bani pentru a juca biliard online.