Jucati » Carti de Joc » Blackjack
8.5 / 10 - 1689

Blackjack

Sunteţi un mare jucător adevărat? Vreţi să aveţi un risc mic? Încercaţi să vă întreceţi adversarii şi banca prin inteligenţă şi puţin curaj! Plasaţi-vă pariurile şi vă bucuraţi-vă de aceste jocuri incitante de blackjack!

Puteţi ajunge la 21 fără a depăşi acest număr? Dacă vă plac jocurile Carti de Joc, veţi aprecia colecţia noastră flash de Blackjack online. Nu trebuie să fiţi un mare parior pentru a şti că jocul de Blackjack este distractiv şi fără a face pariuri. Să nu mai vorbim de experienţa pe care o veţi dobândi jucând jocul - gratuit. Aşa este, toate jocurile noastre video online de Blackjack pot fi jucate gratuit ori de câte ori doriţi.
Unele dintre cele mai populare titluri de care dispunem sunt Blackjack Gold şi Blackjack 2000. Dacă niciunul dintre acestea nu vă place, atunci puteţi încerca Sevens care este similar cu Blackjack în anumite privinţe. Trebuie să adunaţi rezultatele de pe zaruri până când totalul ajunge la şapte pentru a îndepărta un rând. Acest lucru pare mai uşor decât este, însă veţi căpăta rapid îndemânare. Unul dintre aspectele cele mai interesante ale jocurilor noastre flash de Blackjack este că le puteţi juca fără a pierde bani la mesele cazinourilor! Cu toate că nimic nu se compară cu plăcerea de a juca Blackjack la cazino, aceste jocuri se apropie pe cât de mult posibil de atmosfera reală. Odată jocul început, vedeţi cât de mult puteţi câştiga virtual cu jocul online de Blackjack.