Jucati » Jocuri de Indemanare » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Scopul acestor jocuri Bloons este simplu: terminaţi nivelul cu cât mai multe Bloons posibil şi cu doar o cantitate limitată de săgeţi, gloanţe. Acest lucru poate suna simplu, dar este nevoie într-adevăr de îndemânare şi de strategie pentru a finaliza toate nivelurile. Încercaţi stiluri diferite ale acestui joc pentru a deveni cel mai bun jucător de Bloons!

N-aţi auzit de Bloons? Veţi auzi în curând! Obiectivul acestor jocuri este simplu - împuşcaţi cât de multe Bloons posibil cu muniţia oferită - în mod obişnuit săgeţi sau gloanţe. Jocul poate părea simplu, însă include destul de multe provocări. În general, primele niveluri sunt uşoare, însă până la nivelul patru sau cinci, câştigătorii vor fi separaţi de perdanţi!
Dacă jucaţi pentru prima oară acest joc de tip ţinteşte şi împuşcă, vă recomandăm să începeţi cu ceva precum Harvest Egg. Pe de altă parte, dacă jucaţi jocuri de împuşcat baloane de ceva vreme, vă recomandăm să continuaţi cu Christmas Bloons sau Even More Bloons. Ambele oferă multe niveluri diferite care devin tot mai dificile pe parcurs. Puteţi ajunge până la final? Există doar o singură modalitate de a afla. Unul dintre aspectele cele mai interesante ale colecţiei noastre de jocuri video flash Bloons este că le puteţi juca gratuit online. Oricând aveţi ceva timp la dispoziţie şi doriţi să scăpaţi de stres, tot ce trebuie să faceţi este să începeţi să jucaţi unul dintre jocurile acestei colecţii. Cu siguranţă veţi găsi un titlu anume care vă va place cel mai mult. Toate jocurilor noastre flash Bloons sunt foarte distractive în felul lor propriu.
PopPop
77%