Jucati » Jocuri cu Puzzle » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Spui Bloxorz? Da, Bloxorz. În aceste jocuri obiectivul este să se rostogolească un bloc dintr-o parte în alta a nivelului. Trebuie să fiţi foarte atenţi ce mişcări faceţi, deoarece există întotdeauna pericolul de a cădea!

BlocBloc
82%
Obiectivul jocurilor Bloxorz este simplu. Tot ce trebuie să faceţi este să rostogoliţi un bloc de la un capăt la celălalt al ecranului pentru a depăşi nivelul. Obiectivul pare uşor, însă trebuie să acordaţi atenţie fiecărei mişcări în parte pentru a nu pierde şi a relua jocul de la capăt. Cu cât numărul de mutări este mai mic, cu atât scorul este mai mare. Câte niveluri puteţi depăşi?

Avem destul de multe jocuri în această categorie, însă originalul Bloxorz este unul dintre cele mai bune jocuri flash de jucat online în timpul liber. Un joc similar este Bloc, care are un nume diferit dar este acelaşi joc de bază axat pe deplasarea unui singur bloc. Cu cinci niveluri extraordinare, Nano Factory este un joc bun, similar cu Bloxorz. Puteţi ajunge până la Nano Factory? Ca şi în cazul celorlalte jocuri flash din această categorie, trebuie să ajungeţi la final din cât mai puţine mutări posibil. Cu cât numărul de mutări este mai mic, cu atât scorul total este mai mare. Care este cel mai mic număr de mutări pe care le puteţi face pentru a depăşi nivelul 4? Jucaţi jocul pentru a afla.