Jucati » Jocuri Clasice » Bomberman
8.9 / 10 - 6435

Bomberman

Bomberman original a fost publicat în 1983. De atunci au fost făcute multe adaptări ale acestui joc clasic. Aici puteţi găsi marea noastră colecţie de jocuri Bomberman. Fiecare are un stil şi mod de joc diferite, aşa că fiţi siguri că le încercaţi pe toate!

Vă amintiţi de Bomberman? Dacă nu, vă veţi distra pe cinste. Jocurile noastre flash de tip Bomberman sunt extraordinare, distractive şi oferă o multitudine de niveluri provocatoare şi şefi de învins. În timp ce nivelurile de început sunt, în general, foarte uşoare pentru a vă permite să vă obişnuiţi cu jocul, pe măsură ce avansaţi devin tot mai pline de provocări.
Bomb It 4 este unul dintre jocurile noastre Bomberman preferate. Puteţi alege între trei stiluri de joc diferite care vor combina activităţile pe care trebuie să le întreprindeţi pentru a obţine victoria - cum ar fi uciderea tuturor duşmanilor, colectarea tuturor monedelor sau altele. Indiferent de nivelul abilităţilor dumneavoastră, jocul vi se va părea o provocare amuzantă al cărui control deplin vă va lua ceva timp. Dacă jocul flash Bomberman nu vi se pare amuzant, puteţi, de asemenea, încerca Playing With Fire 2 sau Bomberman Pyromasters, care sunt similare dar care au însă propriul stil şi set de reguli. Odată găsită versiunea cea mai bună, cu siguranţă veţi petrece mai mult de o oră sau două încercând să depăşiţi toate nivelurile. Ori de câte ori simţiţi nevoia de a vă relaxa, vizitaţi-ne pentru cele mai bune jocuri video care pot fi jucate gratuit online.