Jucati » Jocuri Sportive » Sporturi de Bar » Bowling
8.2 / 10 - 3788

Bowling

Bowling este un sport foarte popular, mai ales în Statele Unite. Cea mai veche formă de bowling datează încă din timpul Egiptului Antic şi al Imperiului Roman! Puneţi-vă pantofii de bowling şi nu o tăiaţi!

Bowling este unul dintre cele mai vechi jocuri existente, dar care se bucură încă de popularitate. Dispunem de cele mai bune jocuri flash de bowling, inclusiv câteva titluri de care este posibil să nu fi auzit! De la grafică la diferitele moduri de joc, avem o multitudine de opţiuni diferite. Tot ce trebuie să faceţi este să studiaţi oferta pentru a vedea că avem multe de oferit.
Multe dintre jocurile video de bowling de care dispunem se bazează pe o temă. De exemplu, Tiki Bowl se bazează pe Dora the Explorer, cu participarea lui Stitch care încearcă să obţină cât de multe puncte posibil. Acesta este un joc de bowling pentru copii, însă dispunem şi de câteva dintre cele mai bune jocuri flash de bowling pentru adulţi care sunt ceva mai realiste şi pline de provocări. Fie că sunteţi jucători de bowling sau nu în viaţa de zi cu zi, dacă alegeţi unul dintre jocurile noastre video de bowling puteţi fi rege pistelor. Disco Bowling şi Casual Bowling sunt alte două titluri populare cu atracţie la public. Puteţi obţine un scor perfect? Singurul mod în care veţi şti cu siguranţă este să încercaţi unul dintre jocuri. Majoritatea au funcţii de control foarte simple şi sunt uşor de deprins şi învăţat.