Jucati » Jocuri Clasice » Breakout
8.9 / 10 - 3913

Breakout

Jocul original Breakout a apărut în 1976. A fost un succes instant pentru Atari care l-a conceput. Scopul jocului este simplu, trebuie să distrugeţi straturile de cărămizi cu o minge care sare. Săltaţi-vă mingea de pe paleta de control. Scopul poate fi simplu, aceste jocuri sigur nu sunt!

Breakout este unul dintre primele jocuri video dezvoltate. Acesta a apărut în 1976 şi a fost un succes pentru Atari. După cum sugerează şi numele, încercaţi să treceţi printr-un perete, distrugându-l cărămidă cu cărămidă. Cum, vă întrebaţi? O minge care sare, desigur! Aici intră în joc abilitatea dvs. Cea mai bună veste este că avem multe tipuri de jocuri Flash Breakout pe care să le încercaţi.
Deşi ideea de bază a acestui joc este simplă, este loc suficient pentru puţină inovaţie. De exemplu, Star Ball. În acest joc Flash Breakout, unele dintre cărămizi necesită mai multe lovituri pentru a fi sparte şi alte cărămizi conţin energie şi puncte bonus. Nivelurile sunt tot mai dificile, deci, dacă vă puteţi trece numele în lista cu cele mai mari scoruri, vă descurcaţi bine. Alte jocuri Breakout Flash excelente pe care le oferim includ Fairy Arkanoid şi Crush Maniacs. Ambele titluri va permit să distrugeţi cât mai multe cărămizi puteţi. Deşi sunt puţin diferite, credem că vă veţi distra cu ele. Trucul este să aflaţi cum să controlaţi paleta corect, astfel încât să puteţi obţine unghiuri bune şi să spargeţi o mulţime de cărămizi.
BloxBlox
74%