Jucati » Jocuri de Indemanare » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Distrugeţi bulele prin crearea unui zid de tragere cu săgeţi verticale. Asiguraţi-vă că încercaţi toate stilurile diferite ale acestui joc clasic!

Dacă vă plac jocurile Bubble Shooter, veţi fi fascinat de colecţia noastră de jocuri Flash bazate pe clasicul Bubble Trouble. În loc să trageţi cu bule, în aceste jocuri trageţi cu săgeţi sau ocazional cu gloanţe. Deşi conceptul este simplu şi jocul se învaţă uşor, puteţi deveni rapid captivat, pe măsură ce nivelurile devin tot mai dificile. Sunteţi în stare să obţineţi un scor mare în Bubble Trouble online?

Jocurile Flash Bubble Shooter sunt foarte populare online. Acesta este motivul pentru care am căutat cele mai bune jocuri, precum Bubble Trouble original. Indiferent de nivelul de aptitudini, credem că veţi găsi ceva care vă place. De la începători la maeştrii cu experienţă în bule, avem un joc pentru toate tipurile de jucători. Jocul clasic Bubble Trouble este unul dintre favoritele în această categorie, desigur, dar avem, de asemenea, o mare selecţie de jocuri similare de care vă puteţi bucura la fel de mult. De exemplu, poate doriţi să încercaţi Bubble Struggle sau Danger Girl. Sunt două moduri excelente de a petrece timpul în timp ce vă exersaţi mintea. Cea mai bună parte este că puteţi juca gratuit ori de câte ori doriţi.