Jucati » Carti de Joc » Cărţi de Viteză
8.9 / 10 - 2832

Cărţi de Viteză

Aceste jocuri de Cărţi de Viteză sunt diferite de jocurile tradiţionale de cărţi. Scopul în acest joc este faptul că fiecare jucător încearcă să scape de toate cărţile sale. Oricare jucător îşi termină cărţile primul, câştigă!

Dacă ai puţin timp şi eşti în grabă trebuie să încerci colecţia noastră de titluri de joc rapid de cărţi cu calculatorul. Avem câte ceva pentru toţi. Indiferent de nivelul tău de îndemânare cu certitudine vei găsi acest joc de cărţi că se potriveşte preferinţelor tale. Cel mai bun lucru e că le poţi juca gratuit online oricând doreşti. Pentru un joc cu adevărat rapid încearcă Lightning. Scopul este să te scapi primul de toate cărţile. Cu antrenament ai putea deveni bun la acest joc. Fiecare rundă nu durează mult cât timp încerci să deslişeşti cartea şi să apeşi tasta săgeată dreapta pentru a arunca cartea şi a merge mai departe.

Culoarea cărţilor nu contează la Speed Cards. Acest joc rapid de cărţi este despre numere. Direcţia va veni de la crescător la descrescător aşa că trebuie să fii atent. Dacă eşti primul care se scapă de toate cărţile eşti câştigătorul. Viteza ta de descoperire a cărţilor determină victoria în Speed. Dacă eşti suficient de rapid poţi scăpa de cărţile tale la timp şi câştigi partida. Apeşi tastele săgeată pentru a determina unde să pui cartea. Acţiunea în acest joc şi în toate celelalte jocuri rapide de cărţi este rapidă!