Jucati » Jocuri Sportive » Jocuri Calarit
8.3 / 10 - 2266

Jocuri Calarit

Caii sunt scumpi, cai au nevoie de mult spaţiu şi cel mai rău dintre toate, caii fac mult caca. Cu aceste jocuri de echitaţie nu aveţi toate aceste probleme. Ia-ţi calul preferat la o plimbare în aceste jocuri distractive!

Avem cele mai bune jocuri Flash Călărit, deoarece ne asigurăm că listăm doar cele mai bune jocuri disponibile din fiecare categorie. Fie că iubiţi caii şi aveţi grijă de ei sau că vă place mai mult să călăriţi, credem că veţi îndrăgi unele dintre titlurile pe care le avem la dispoziţie în această categorie de jocuri gratuite pentru jucat online în timpul dvs. liber.
Unele dintre cele mai bune jocuri Flash Călărit pe care le avem sunt Curse de cai şi Stay The Distance Horse Racing. Ambele au curse cu cai, dar acestea oferă stiluri de joc şi grafică diferite. Ambele vă vor oferi ore de divertisment de calitate. Pony Adventure este altă opţiune care nu este la fel de competitivă ca celelalte două. Dacă sunteţi un jucător care are, de asemenea, o pasiune pentru cai, vă sugerăm să treceţi în revistă această pagină până când găsiţi ceva care pare interesant. După ce aţi jucat unul sau două dintre jocurile Horse Racing, vă veţi întreba de ce nu aţi venit aici mai devreme. Jucaţi cât mai multe online şi gratuit. Când aţi terminat, asiguraţi-vă că vizitaţi unele dintre categoriile noastre similare. Avem jocuri video pentru toate tipurile de jucători.