Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Jocuri cu Zombii
8.5 / 10 - 652

Jocuri cu Zombii

Toate aceste jocuri Boxhead implică destul de mulţi zombi proşti şi însetaţi de sânge, care vor să vă mănânce creierul. Va trebui să vă apăraţi de valurile murdare de morţi vii! Luaţi-vă arma la alegere şi începeţi tragerea!

Oh nu! Vin zombii. Sunteţi pregătiţi pentru apocalipsa zombi? Acum vă puteţi testa abilităţile jucând gratuit o varietate largă de jocuri flash online cu zombi. Aşa este, nu trebuie să cheltuiţi bani dacă doriţi să ucideţi zombi - în multe feluri diferite. Boxhead More Rooms reprezintă un bun început.
Altă aventură interesantă de lupte cu zombi este Zombie Assault 3 care se desfăşoară într-un ritm ceva mai alert. Unul dintre aspectele interesante ale acestui joc cu zombi este că vă puteţi înregistra pentru a crea un cont şi salva evoluţia pentru a nu fi nevoiţi să o luaţi de fiecare dată de la capăt. Chiar dacă nu vă înregistraţi, puteţi în continuare să asaltaţi zombi într-o varietate de moduri făcând un joc excelent. Fie că sunteţi fan al filmelor şi benzilor de desene animate cu zombi sau a referinţelor generale de cultură pop privind strigoii, credem că avem unul sau două jocuri flash pe care vă va place să le jucaţi online. Faceţi-vă timp liber pentru a vă obişnui cu jocul şi a obţine puncte doborând zombi unul câte unul sau în grup. Decizia vă aparţine.