Jucati » Jocuri cu Masini » Cascadorie
8.5 / 10 - 10944

Cascadorie

Fiţi gata, e timpul pentru a face cele mai bune cascadorii ale voastre! Folosiţi-vă motocicleta, monster truck-ul, maşina sau avionul pentru a distra publicul cu backflips, salturi şi cascadorii nebuneşti. Aveţi curaj? Puneţi-vă casca şi începeţi să vă jucaţi cu viaţa voastră!

Colecţia noastră de jocuri cu cascadorii te vor întreţine şi amuza făcând preţ de ore trucuri. Dacă eşti îndeajuns de bun, vei putea să ajungi la ultimul nivel în câteva din aceste jocuri. Nu este aşa de uşor precum sună. Va trebuie să te antrenezi mult ca să câştigi câteva din aceste jocuri. Vestea bună e că le poţi juca gratuit online. În BMX Master trebuie să mergi pe bicicleta ta pe străzi făcând cadcadorii oricând poţi. Cu cât mai multe cascadorii poţi face şi cţt mai bune trucuri, cu atât vei obţine un scor mai ridicat. Doar cei mai buni biciclişti vor fi capabili să ajungă la ultimul nivel.
Un joc super de motocros freestyle pe care-l poţi juca online este FMX Team care are tot entuziasmul de concurs şi de cascadorii pe care-l poţi stăpâni. Pe măsură ce progresezi în joc, vei putea să faci cascadorii cât mai incredibile. pentru cascadorii extreme, încearcă să joci Cyclomaniacs Epic. Vei avea nevoie să ai abilităţi nebune să duci la capăt trucurile din acest joc, dar cu antrenament vei putea să te descurci mai bine. Orice joc de cascadorii ai decide să joci online, credem că te vei distra făcând acrobaţii ce sfidează gravitaţia.