Jucati » Jocuri cu Puzzle » Punct şi Clic » Cauta Imagini
8.8 / 10 - 2400

Cauta Imagini

În această categorie avem o varietate de jocuri de căutare. Obiectivul în aceste jocuri este de a căuta lucruri într-o imagine. Aceste lucruri pot fi numere, litere sau imagini. Cu teme şi dificultate diferite, fiecare dintre aceste jocuri are propriul său caracter. Încercaţi-le pe toate pentru a vă alege favoritul!

Pentru persoanele care sunt concentrate pe micile detalii şi cărora le plac jocurile cu un ritm lent, jocurile noastre în Flash de căutare a imaginii te vor captiva ore la rând. Avem printre cele mai bune titluri de jocuri online, gen caută imaginea şi le poţi juca toate gratis. Poţi să descoperi toate diferenţele sau să alegi micile indicii ce-ţi permit să câştigi jocul cu un scor ridicat? Un joc pe care-l recomandăm este Mystery Case. În acest joc cu mistere, trebuie să descoperi indiciile ce te vor ajuta să rezolvi cazul şi să găseşti fata dispărută. Jocul este incitant, dar nu foarte dificil. Nu oricine e capabil să rezolve cazul, dar are ponturi ce te pot ajuta să ajungi la sfârşit.
Un joc minunat de găsit obiecte pe care-l poţi juca online este The Scruffs Online. Jocul cere să găseşti o listă de obiecte ascunse într-un fotografie. Scenele sunt dezordonate, asta face însă ca aceste tipuri de jocuri să fie aşa de distractive. Poţi găsi toate obiectele în timpul alocat? În The Scruffs Online cauţi obiecte în fiecare imagine. Ai o întreagă listă de lucruri ce trebuie să le găseşti înainte ca timpul să expire. Nu te îngrijora. Dacă rămâi blocat, poţi cere indicii pentru a te ajuta să găseşti totul la timp. Ne plac într-adevăr aceste jocuri de căutat obiecte într-o imagine.