Jucati » Jocuri cu Avioane » Colectioneaza si Zbori
8.3 / 10 - 753

Colectioneaza si Zbori

Scopul în aceste jocuri este de a colecta lucruri în timp ce zburaţi, fie ca un dragon sau un elicopter. Încercaţi toate jocurile şi alegeţi-vă jocul preferat. Mult noroc!

Cu colecţia noastră de jocuri Flash Colecţionează şi Zbori, veţi obţine puncte zburând şi colectând obiecte. Puteţi fi un dragon în unele, în timp ce în altele aţi putea fi un elicopter sau altceva. Oricum, jocul se reduce la ceea ce puteţi prinde în timp ce zburaţi pe ecran. Uneori, există obiecte bonus pe care le puteţi obţine, care vor acţiona ca un plus de energie, pentru a face sarcina mai uşoară.
Unul dintre cele mai populare jocuri din această categorie este Dinosoars. În joc, trebuie să vă repeziţi pentru a lua ouă de dinozaur. De asemenea, vă puteţi avânta pe cerul ca un pterodactil, în timp ce încercaţi să adunaţi toate ouăle. Cu cât mai multe obţineţi, cu atât mai mare scorul. Trebuie să vă asiguraţi că evitaţi inamicii - sau să-i paralizaţi, atunci când este posibil. Acest joc Flash Colecţionează şi Zbori este foarte distractiv. Două dintre cele mai bune jocuri Flash pe care le avem în această categorie ar putea fi Rocket şi Save The World, ambele fiind interesante în mai multe moduri. Dacă sunteţi bun, aţi putea obţine scorul cel mare. Exersând, veţi juca mai bine. Nu vă faceţi griji, aceste jocuri sunt gratuite, astfel încât vă puteţi juca oricât doriţi fără a cheltui un ban.