Jucati » Jocuri de Simulare » Jocuri Afaceri » Condu o companie
8.9 / 10 - 6495

Condu o companie

Construiţi-vă propria afacere în aceste jocuri Companie. Conduce-ţi o spălătorie auto, construiţi-vă propriul hotel sau creaţi-vă propriul parc tematic. Asiguraţi-vă să câştigaţi bani, astfel încât afacerea voastră va fi un succes! Bucuraţi-vă

Vrei să desfăşori propria ta afacere ca CEO sau factor de decizie? Acum poţi cu noua noastră colecţie de cele mai bune jocuri de afaceri în Flash. De la mici magazine la fabrici mari şi dincolo, avem ceva pentru toate tipurile de jucători. Cel mai bun lucru e că poţi juca aceste jocuri gratuit online. Unul din cele mai populare titluri din această categorie este Beauty Resort. În acest joc eşti la conducerea unui hotel spa. Poţi să-l administrezi pentru a face fericiţi toţi oaspeţii? Cât de departe jocurile de simulare a lucrului pot merge, acest joc este foarte distractiv. Dacă îţi place jocul, ai putea considera o carieră în industria hotelieră!
Un alt joc minunat de afaceri în Flash de jucat online este Marina. Eşti însărcinat cu un port de agrement în acest joc cu magnaţi. Câţi bani poţi face? Ai ceea ce e necesar pentru a fi lider în industrie? Acum poţi să afli. Acest joc asigură ore de relaxare. Un joc de simulare cu avioane care s-ar putea să-ţi placă este Now Boarding. Acest joc e dificil la anumite nivele, dar dacă ai capul şi mintea limpede, vei putea să ajungi până la capătul jocului. Priveşte în jur, vei vedea că rulăm jocuri de afaceri pentru toate tipurile de jucători.