Jucati » Jocuri de Simulare » Jocuri Afaceri » Jocuri Ferma
9.6 / 10 - 65535

Jocuri Ferma

Aveţi ceea ce trebuie pentru a fi un fermier? Creşteţi cele mai mari culturi, cei mai frumoşi cai şi aveţi grijă de turma de oi. Viaţa unui fermier poate fi dificilă şi va trebui să fiţi cu ochii pe braconieri şi animale sălbatice. Conduceţi-vă bine ferma şi ţineţi-vă animalele fericite pentru a fi cel mai bun fermier!

Doreşti să plantezi şi să culegi o varietate de recolte - fără niciun pic de sudoare? Jocurile noastre în Flash de simulare fermă îţi vor furniza tot ce-ţi doreşti - şi mai mult. Am petrecut timp căutând cele mai bune jocuri cu ferme în Flash pe care să le joci gratuit online. Indiferent de ce fel de mod de joc îţi place, suntem siguri ca avem ceva pentru tine în această categorie. În Family Barn trebuie să ai grijă de proprietatea familiei. Poţi administra toate detaliile ce trebuie finalizate pentru a avansa la faza finală a jocului? Acest joc cu fermă creează dependenţă dar poate fi foarte distractiv.
Pentru ceva la o scară mai mare, încearcă Smiley Deco Farm Field. Ai de condus o întreagă fermă şi trebuie să construieşti clădiri, să plantezi recolte şi multe altele. Acest joc are o mulţime de detalii ce-l fac interesant şi provocator de jucat. Un alt joc simplu dar distractiv de simulare fermă este Goodgame Farmer. Trebuie să ari câmpurile, să însămânţezi şi să recoltezi recolta în acest joc. Se pare că ai mult de lucru, dar e distractiv să vezi cum cresc seminţele se transformă în plante şi cresc în timp. Poţi avansa până la capătul acestui joc?