Jucati » Jocuri cu Puzzle » Construieste o Strada
8.7 / 10 - 1455

Construieste o Strada

Construieşte o stradă cu aceste jocuri interesante. Aceste jocuri nu sunt toate pentru a construi drumuri. Unele necesită să conectaţi o conductă pentru a obţine apă de la un capăt la altul, iar în altele trebuie să duceţi un tren în condiţii de siguranţă în staţia lui!

A construi drumuri pare uşor, dar dacă jucaţi oricare dintre jocurile noastre Flash Construiește o Stradă, veţi afla rapid că nu este cazul. Aceste jocuri sunt destul de provocatoare şi vă vor ţine ocupat ore în şir. Dacă sunteţi suficient de bun, s-ar putea să fiţi capabil să obţineţi cel mai mare punctaj în unul dintre ele. Pe oricare îl alegeţi, credem că vă veţi distra construind drumuri şi ajutând oamenii virtuali să se deplaseze.
Hamsterul Harry 2 este o variantă foarte distractivă a acestei teme. Modul de joc este similar cu ceea ce veţi găsi în alte jocuri Flash Construiește o Stradă pe care le puteţi juca online, dar atunci când un hamster este implicat, ştiţi că va fi puţin diferit. Trebuie să poziţionaţi secţiunile corect, astfel încât hamsterul să treacă de nivel. Acest joc este atât de distractiv. Alte două jocuri video Construiește o Stradă populare sunt Spin Mania şi Liquid Measure. Oricare vă decideţi să îl jucaţi, veţi descoperi că proiectarea unei poteci sau a unui drum este foarte distractivă. Odată ce ştiţi ce faceţi, totul se rezumă la obţinerea celui mai mare scor. Cu experienţă, s-ar putea să ajungeţi în clasamentele cu scoruri mari!