Jucati » Jocuri cu Masini » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Hei, amice! Am auzit că îţi plac jocurile pe calculator, aşa că acum poţi juca toate aceste jocuri Pimp My Ride pe calculator, în maşina ta! Cu laptopul sau televizorul în maşină, poţi avea cele mai zburătoare roţi şi poţi fi regele străzilor!

Dacă vă plac jocurile Flash Pimp My Ride, aţi ajuns în locul potrivit. Avem o mulţime de titluri disponibile - ceva pentru toate tipurile de jucători. Nu tuturora le place acest tip de joc, dar pentru cei care îl apreciază, echiparea unui vehicul şi a-l face să arate cel mai bine poate fi foarte distractiv. De la vehiculele de teren (camioane monstru) până la maşini de curse stradale agile şi elegante şi maşini reale, cum ar fi Audi R8, aveţi o mulţime de opţiuni diferite disponibile.
Unul dintre jocurile noastre preferate Flash Pimp my Ride este Drag Racer 3 . Ceea ce este interesant la acesta este că puteţi modifica maşina (un dragster), dar, de asemenea, veţi putea să concuraţi cu ea, atunci când aţi terminat. Acest lucru face jocul mult mai distractiv. Modificarea pe care o faceţi va avea un impact asupra performanţei pe pistă, aşa că fiţi atent la detalii! Alte două jocuri pe care le recomandăm sunt Pimp My Ride şi Pimp The Audi R8. Indiferent de tipul de jocuri de curse sau maşini care vă plac, avem ceva pentru toate tipurile de jucători. Dacă vă place să modificaţi maşini şi să le faceţi să arate şi să ruleze excelent pe stradă sau pe pistă, credem că vă veţi îndrăgosti de jocurile Pimp My Ride online pe care le oferim.