Jucati » Jocuri Funny » Curăţă Faţa
7.5 / 10 - 4954

Curăţă Faţa

Cui nu-i place o faţă curată? Dacă nu aveţi coşuri, puteţi practica stoarcerea acestora aici. Dacă aveţi coşuri, aflaţi cum le puteţi stoarce fără a vă deteriora pielea.

Curăţarea feţei şi îngrijirea personală sunt importante în lumea modernă. Jocurile noastre Flash Curăţă Faţa vă pot ajuta să prezentaţi o idee şi să vă distraţi puţin în acelaşi timp. Aceste jocuri nu sunt pentru toată lumea, dar vă recomandăm să încercaţi jocurile cel puţin o dată, pentru a vedea despre ce este vorba. Deşi nu sunt pentru jucătorii obişnuiţi, credem că majoritatea se vor amuza cu aceste jocuri.
În Acne Be Gone!, trebuie să utilizaţi mouse-ul pentru a muta cursorul şi a sparge coşuri de pe faţă şi pe gât. Da, pare necivilizat şi este puţin ciudat, dar nu vreţi să aflaţi câte coşuri puteţi sparge în timpul alocat? Acum puteţi afla fără să vă stricaţi tenul! Aceasta nu este singurul joc Flash Curăţă Faţa pe care îl avem la dispoziţie. Al doilea cel mai bun joc Flash care implică igiena este Pluck My Tash. În acest joc simplu şi drăguţ, utilizaţi o pensetă pentru a smulge mustaţa unui om. Jocul este de fapt mult mai distractiv decât pare! Dacă aveţi câteva minute, vă recomandăm să-l încercaţi. Dacă nu, jucaţi unul dintre celelalte jocuri video Curăţă Faţa gratuit online.