Jucati » Jocuri cu Masini » Cursa pe Deal
8.4 / 10 - 400

Cursa pe Deal

Concuraţi cu maşina în sus sau în jos pe dealuri în aceste jocuri interesante de Cursă pe Deal. Având o bogată colecţie de jocuri, cu stil şi temă diferite, aceste jocuri vă garantează ore întregi de distracţie în ritm alert!

Cursele peste dealuri pot fi foarte distractive. Acesta este motivul pentru atât de mulţi oameni iubesc colecţia noastră de jocuri Flash Cursa pe Deal. Cea mai bună parte este că le puteţi juca gratuit online. Aceste jocuri nu sunt pentru toată lumea, dar jucătorii cărora le place fiorul şi provocarea curselor cu obstacole se vor bucura de ore de distracţie cu unele dintre jocurile din această categorie.
De exemplu, în Planet Racer, cursa are loc în spaţiu, în jurul planetelor. Puteţi paria bani - sau nava dvs. spaţială. Dacă veţi câştiga, vă puteţi îmbunătăţi nava, astfel încât veţi avea o şansă mai bună de a câştiga curse viitoare. Acesta este un joc simplu, dar fanii Cursa pe Deal se vor distra foarte mult. Ambele Year 2012 şi Vehiculul de deşert sunt similare în anumite privinţe, dar suficient de diferite pentru a fi distractive. Fie că sunteţi un jucător de curse exclusiv sau doriţi să faceţi combinaţii şi să încercaţi lucruri noi din când în când, vă veţi bucura de unele jocuri din această secţiune. Cursele de urcare şi coborâre pe dealuri par simple, dar în funcţie de vehiculul pe care îl controlaţi şi de o serie de alţi factori, este nevoie de multe aptitudini pentru a ocupa primul loc şi a câştiga cursa.