Jucati » Jocuri cu Masini » Curse Quad
8 / 10 - 1399

Curse Quad

Concuraţi pe pământul noroios al curselor de mare viteză quad. În aceste jocuri interesante, zburaţi peste denivelări, depăşiţi-vă adversarii şi fiţi primii la linia de sosire. Distracţie pe patru roţi!

Pentru oricine îi place adrenalina pe patru roţi şi off-road, jocurile noastre cu ATV-uri în Flash te vor încânta. Când vezi toate jocurile minunate pe care le avem la un loc, îţi vei dori să fi avut mai mult timp peste zi pentru a le putea juca pe toate. Aceste jocuri de curse auto sunt foarte distractive. Pentru a începe cu unul, trebuie să încerci 4 Wheel Blitz, un joc distractiv şi de curse pe teren accidentat. Nu te îngrijora căci ATV-ul tău este construit să facă faţă oricărei piste. Abilităţile tale la şofat sunt cele care vor determina dacă eşti câştigător sau nu.
Un alt joc cu ATV-uri de jucat online este Offroad Thunder, ce necesită să faci salturi şi să faci cascadorii pentru a acumula majoritatea punctelor. Pe măsură ce progresezi vei fi nevoit să te descurci mai bine, ceea ce face ca acest joc să fie o provocare. Pentru jocul suprem de curse cu ATV, aruncă o privire la Extreme Quad 3D, ceea ce este tot ceea ce ţi-ai putea dori de la un joc cu maşini off-road şi are chiar puţin mai mult de atât. Dacă ai timp, trebuie să te antrenezi cât de mult poţi pentru a obţine un scor ridicat şi pentru a deveni Regele ATV-urilor.